Pirkinių krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.

Pirkimo gidas

KUVINGS

PIRKIMO GIDAS

KUVINGS

LĖTAEIGĖ SULČIASPAUDĖ

Lėtaeigės sulčiaspaudės Kuvings (Kuvings silent juicer) tikra revoliucija sulčiaspaudžių rinkoje.

Kuo gi ypatinga ši sulčiaspaudė?

Kompanijos „Kuvings“ daugiau nei 50 šalių patentuota technologija savo privalumais lenkia įprastines centrifūgines sulčiaspaudes. „Kuvings“ sulčiaspaudė turi specialų sraigtą, pagamintą iš itin atsparios NASA sukurtos medžiagos. Šio sraigto pagalba vaisiai ir daržovės spaudžiamos lėtai, nelieka sąlyčio su metalu, todėl išsaugomos mūsų organizmo „remontui“ taip reikalingos maistinės medžiagos ir enzimai. Sultys išsaugo originalią spalvą ir skonį.

Tuo tarpu tradicinės sulčiaspaudės dėl jose naudojamų metalinių diskų suardomos visos maistines medžiagos ir enzimai, sultys lieka „negyvos“.

KAIP KEITĖSI KUVINGS SULČIASPAUDĖS

Pirmoji pasaulyje lėtaeigė sulčiaspaudė su 76 mm pločio vertikalia spaudimo anga, į kurią galima dėti nepjaustytus vaisius.
Sukuriama dar platesnė 82 mm spaudimo anga su savaime užsidarančiu dangteliu, kad būtų dar labiau užtikrinamas saugumas ir patogumas.
Antros kartos sulčiaspaudės populiarios visame pasaulyje dėl jų funkcionalumo.
Atnaujintas dizainas su platesne 87,9 mm savaime užsidarančia spaudimo anga bei papildoma spaudimo anga ilgų formų produktams.
Pirmoji pasaulyje sulčiaspaudė su dviem angomis dar labiau lengvina sulčių spaudimą, nes kieti ir pailgi ingredientai, tokie kaip morkos ar salierai, automatiškai supjaustomi, kai tik patenka į angą.

Kuo gi ypatinga ši sulčiaspaudė?

Sulčių kokybės palyginimas
J.M.C.S patentas

Kompanijos „Kuvings“ daugiau nei 50 šalių patentuota technologija savo privalumais lenkia įprastines centrifūgines sulčiaspaudes. „Kuvings“ sulčiaspaudė turi specialų sraigtą, pagamintą iš itin atsparios NASA sukurtos medžiagos. Šio sraigto pagalba vaisiai ir daržovės spaudžiamos lėtai, nelieka sąlyčio su metalu, todėl išsaugomos mūsų organizmo „remontui“ taip reikalingos maistinės medžiagos ir enzimai. Sultys išsaugo originalią spalvą ir skonį. Tuo tarpu tradicinės sulčiaspaudės dėl jose naudojamų metalinių diskų suardomos visos maistines medžiagos ir enzimai, sultys lieka „negyvos“. Pietų Korėjos maisto tyrimų institute atlikti tyrimai rodo, kad „Kuvings“ sulčiaspaude išspaustos apelsinų sultys išsaugo iki 28miligramų vitamino C (100g), deja, šio svarbaus vitamino visai nelieka tuos pačius apelsinus spaudžiant centrifūgine sulčiaspaude.


„Kuvings“ sulčiaspaudė dirba taip tyliai, kad kiekvieną rytą galite spausti sultis ir netrikdyti savo brangiausių žmonių miego. Ši sulčiaspaudė puikiai pašalina vaisių odeles bei sėklas, o ir sulčių iš to paties kiekio vaisių ja išspausite iki dviejų kartų daugiau, nei įprasta mūsų namuose centrifūgine sulčiaspaude.


Beje „Kuvings“ sulčiaspaude labai lengva plauti. Užtenka į padavimo angą įpilti vandens ir įjungti sulčiaspaudę.Visi prieš tai spaustų sulčių likučiai puikiai pasišalins.
Šiais metais Šveicarijoje vykusioje Tarptautinėje išradimų mugėje ši „Kuvings“ lėto spaudimo sraigtu technologija buvo apdovanota aukso medaliu.


Ši „Kuvings“ technologija leidžia aprūpinti organizmą fitonutrientais ir antioksidantais, kurie palaiko imuninės sistemos sveikatą, padeda apsisaugoti nuo vėžio ir kitų ligų.
Įsigykite šią sulčiaspaudę, tai puikus pasirinkimas ir dovana artėjančių švenčių proga, norint sustiprinti savo ir artimųjų imuninę sistemą prieš artėjančius šalčius. “

_

Kuvings prietaisuose naudojami varikliai nuolat tobulinami ir gaminami paties Kuvings jau 44 metus.

Kuvings pasižymi puikiu variklio darbu bei patentuota šalto spaudimo technologija J.M.C.S(Juicer Module Comprising system). Kuvings technologijos yra patentuotos daugiau nei 100 šalių visame pasaulyje .
Kuvings yra technologinis lyderis sulčių spaudimo rinkoje ir turi 44 metų patirtį.

Tarp skirtingų Kuvings gaminių modelių pateiksime patarimų, kaip išsirinkti jums tinkamiausią modelį!

SKIRTUMAS TARP REVO830, EVO820 IR B8200.

Atnaujinta B8200 versija vadinasi EVO820.

EVO820 ir B8200, kuriuos pamėgo mūsų pirkėjai, turi 82 mm skersmens spaudimo angas.

Abiejų sulčiaspaudžių spaudimo angos turi savaime užsidarantį dangtį, kuris leidžia įdėti tinkamą kiekį produktų spaudimui, tuo pačiu apsaugo, kad žmogus neturėtų jokių galimybių susižaloti spaudžiant sultis. Taigi ne tik patogu naudoti, bet ir saugu.

B8200 yra į Europos rinką orientuotas Kuvings B6000 sulčiaspaudės modelis, kurį pirkėjai visame pasaulyje mėgsta nuo 2013 m. Atnaujinta B8200 versija šiuo metu yra EVO820.

Surinkimo struktūra dar tvirtesnė, o išspaudos pasišalina dar sklandžiau.

EVO820 IR B8200 SKIRTUMAI

LENGVESNIS VALYMAS PO SPAUDIMO

Atnaujintas korpusas daug lengviau valomas po spaudimo.

STABILESNIS VEIKIMAS

Dangtis buvo patobulintas padidinus tvirtinimo taškų kiekį nuo 3 iki 4 taškų, todėl sistema tapo tvirtesnė ir stabilesnė, ypatingai kai spaudžiami kieti produktai, kaip pvz.imbieras.

Atnaujinta sulčių išspaudų pašalinimo anga. Inžineriniai sprendimai leidžia lengviau išspaudoms pasišalinti spaudimo metu, todėl valymo procesas dar labiau palengvėja, nes išspaudos neužsilieka sulčiaspaudės spaudimo dubenyje. Taip pat dėl patobulinimų, sultys įgauna dar geresnę konsistenciją.

KUVINGS

REKOMENDUOJAME EVO820

Kadangi EVO820 lengviau tvarkosi su išspaudomis, todėl spaudimo metu išskiriama mažiau šilumos ir turi didesnį sulčių spaudimo greitį nei B8200.

Taigi, jei vienu metu spaudžiate daugiau nei 500 ml sulčių, rekomenduojame rinktis EVO820 modelį.

Spaudimo metu susidarantis slėgis tolygiau pasiskirsto EVO 820 modelyje, todėl padidėja tikimybė dar daugiau išsaugoti vaisiuose ir daržovėse esančius vitaminus, kuriuos šiluma ir slėgis gali sunaikinti.

Dizainas

EVO820 modelis, pelnęs įvairius tarptautinius dizaino apdovanojimus.

„Saffiano“ raštas dera su autentiška „Matte Gunmetal“ spalva, kurią sukūrė Kuvings Design Lab, tad jūsų virtuvė atrodys tikrai prabangiai.

Praktiškumo prideda papildoma rankena.

REKOMENDUOJAME REVO830!

REVO830 yra naujas produktas, dar labiau palengvinantis sulčių spaudimą.

Ilgų formų ingredientus, tokius kaip salierai, morkos ir agurkai, galima nepjaustant dėti į 43 mm pločio padavimo angą su automatinio pjaustymo funkcija. Antroji 87,9 mm pločio anga leidžia spausti sultis iš nesmulkintų vaisių ir daržovių.

Skirtumai tarp EVO820 ir REVO830

Abiejuose modeliuose yra atverčiama dangtelis EVO820 turi 82 mm užpildymo angą, o REVO830 – šiek tiek didesnę 87,9 mm užpildymo angą. REVO830 taip pat papildomai įrengta antra siaura 43 mm spaudimo anga anga, kuri buvo specialiai sukurta morkoms ir salierams. Ilgi, pluoštiniai ingredientai, tiekiami į šią angą, susmulkinami patobulintu sulčių spaudimo sraigtu, turinčiu pjovimo mechanizmą.

REVO830 taip pat turi platesnes minkštimo ir sulčių išleidimo angas, jos korpusas kiek didesnis . Siauresnes sulčių bei minkštimo talpos nei EVO820 leis sutaupyti vietos virtuvėje.

Tvirtas dizainas REVO830

Futuristinis ir įmantrus dizainas jūsų elegantiškai virtuvei suteikia rafinuotą atmosferą.
Subtilus perlamutrinis korpuso blizgesys papuoš Jūsų virtuvę.
Visos Kuvings sulčiaspaudės turi saugų spaudimo dangtį, todėl galite mėgautis sulčių spaudimu su savo vaikais.