Granatų vynas

Granatų vynas, spindintis provokuojančia raudona spalva, ypač patiks moterims. Šis gėrimas ne tik padeda atsigauti po šventės, bet ir stiprina imuninę sistemą. Subtilus skonis ir natūralus vaisių aromatas suteikia prabangos pojūtį kiekviename gurkšnyje.

Ingredientai

  • Granatai – 500 g
  • Soju – 500 ml
  • Cukrus – 250 g

Paruošimas

  1. Nupjaukite viršutinę ir apatinę granato dalį, nulupkite žievę.
  2. Nuluptus granatus supjaustykite 1–2 cm dydžio kubeliais.
  3. Į dubenį suberkite cukrų, įpilkite soju ir maišykite, kol cukrus ištirps. Tuomet sudėkite paruoštus granatus.
  4. Uždėkite dangtį ant dubens ir pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, kad sandariai užsidarytų. Dubenį įdėkite į Kuvings Greek Yogurt & Cheese Maker prietaisą.
  5. Pasirinkite funkciją “Pickle”. Granatų vynas bus paruoštas po 72 valandų.

Patarimas

Laikykite vėsioje vietoje ir patiekite atšaldytą. Granatų vynas puikiai tinka kaip lengvas desertinis gėrimas ar šventinis akcentas vakarui. Gerkite saikingai – natūrali sveikatos ir elegancijos kombinacija.

Raudonas, subtilus ir pilnas gyvybės – tikras energijos ir grožio eliksyras! 🍷


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post