FAQs
Bendrieji klausimai apie produktus
Abu modeliai turi „Flip Gate“ įkrovimo angą, leidžiančią dėti ingredientus neperpjaunant jų.
EVO820 turi 82 mm pločio įkrovimo vamzdelį, o REVO830 – šiek tiek platesnį, 90 mm pločio.
Be to, REVO830 aprūpintas automatiniu išmaniu pjaustymo ir spaudimo mechanizmu, specialiai sukurtu morkoms ir salierams.
REVO830 taip pat turi platesnes sulčių ir tirščių išleidimo angas, didesnį korpusą ir modernesnio dizaino sulčių bei tirščių talpas nei EVO820.
Spustelėkite šį tekstą ir palyginkite mūsų sulčiaspaudes.
Jau daugiau nei 40 metų „Kuvings“ kuria prietaisus, skirtus sveikesniam gyvenimui.
Buvome pirmoji kompanija, pristaciusi plačią įkrovimo angą, leidžiančią spausti vaisius ir daržoves be pjaustymo. Šis patentuotas dizainas sutrumpina pasiruošimo laiką ir leidžia greitai bei patogiai spausti sultis.
Be to, gaminame savo prietaisus patys, todėl puikiai suprantame jų konstrukciją ir kokybę.
Mūsų sulčiaspaudės yra labai universalios – su jomis galite ruošti sultis, glotnučius, šerbetus, šaldytus desertus ir augalinius pienus!
Taip. Mūsų lėtaeigės sulčiaspaudės nesukuria karščio, todėl jos laikomos šalto spaudimo įrenginiais.
Nors jos neturi hidraulinio preso kaip profesionalios šalto spaudimo spaudimo sistemos, jos naudoja galingą sraigtą, kuris švelniai traiško ir spaudžia ingredientus be šilumos. Tai kompaktiškiausias ir ekonomiškiausias būdas gaminti šalto spaudimo sultis namuose.
„Masticate“ reiškia „kramtyti“ – būtent taip veikia mūsų lėtaeigės sulčiaspaudės. Jos traiško ir spaudžia ingredientus, kad išgautų sultis – panašiai kaip mes kramtome maistą.
Tuo tarpu centrifuginės sulčiaspaudės naudoja greitai besisukančius peilius, kurie generuoja karštį ir orą, taip sumažindami sulčių maistinę vertę.
Masticating tipo sulčiaspaudės išsaugo maksimalų maistinių medžiagų kiekį.
Yra dviejų rūšių skaidulos:tirpiosirnetirpios.
Vaisių ir daržovių sultyse lieka tirpiosios skaidulos, kurios padeda mažinti cholesterolį, reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir suteikia kitų naudų.
Tuo tarpu masėje (tirščiuose) lieka netirpiosios skaidulos, kurios tiesiog padidina išmatų tūrį.
Subalansuota mityba turi apimti abi rūšis, tačiau sultys – puikus būdas pasisavinti didelį kiekį tirpiųjų skaidulų neapkraunant virškinimo sistemos.
Taip, visos buitinės sulčiaspaudės komplektuojamos su receptų knygele.
Lėtaeigės sulčiaspaudės dar vadinamos „tyliosiomis sulčiaspaudėmis“, nes jų variklis sukasi lėtai ir sukelia daug mažiau triukšmo nei įprastos greitaeigės.
Žinoma, jos nėra visiškai tylos režime, bet yra gerokai tylesnės nei dauguma greitaeigių sulčiaspaudžių ar trintuvų.
Naudojimas
Daugiau informacijos – instrukcijoje arba mūsų svetainėje.
Sultys gali nutekėti, jei tirščių talpa nėra tinkamai įstatyta.
Įsitikinkite, kad talpa tvirtai užfiksuota savo vietoje.
Patikrinkite, ar visos dalys tiksliai sulygiuotos prieš užfiksuojant rankenėles.
Dalys tinka tik tam tikra kryptimi, kaip parodyta naudojimo vadove.
Nenaudokite jėgos – jei rankenėlės neužsifiksuoja, greičiausiai dalys sumontuotos neteisingai.
Spausdami sultis, derinkite mažai skaidulų turinčius produktus (pvz., morkas) su daug skaidulų turinčiais (pvz., lapiniais kopūstais).
Tai sumažins tirščių drėgnumą ir padidins sulčių kiekį.
Sulčių kiekis priklauso nuo ingredientų šviežumo.
Norėdami gauti daugiau sulčių iš šaltų produktų, prieš spaudimą pamirkykite juos švariame vandenyje.
Spaudžiant derinkite mažai skaidulų turinčius produktus su daug skaidulų turinčiais, kad pagerintumėte rezultatą.
Patikrinkite, ar silikoninis slėgio žiedas tinkamai pritvirtintas.
Kietesnius ingredientus prieš spaudžiant supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Nedelsdami sustabdykite įrenginį ir iš naujo teisingai jį surinkite.
Įsitikinkite, kad spaudimo sietelis įstatytas tinkamai ir nė viena detalė nėra pažeista.