01
Skoningas ir sveikas pasirinkimas
Sūrus, saldus, rūgštus, kartus, umami – tai penki pagrindiniai skonių tonai, kuriuos jaučiame liežuviu.
Naudodami „Kuvings“ technologijas, šie skoniai susijungia harmoningiau ir intensyviau nei tradicinėje centrifuginėje sulčiaspaudėje.
Sveikesnė technologija
Vakuuminė technologija apsaugo nuo oksidacijos ir padeda išsaugoti maksimalų vitaminų bei maistinių medžiagų lygį, palyginti su greitaeigėmis centrifuginėmis sulčiaspaudėmis.
03
Maistingųjų medžiagų gausa
„Kuvings“ sulčių analizė
Atlikta„Kuvings“ sulčių maistinės vertės analizė parodė aiškų skirtumą tarp lėtaeigės ir greitaeigės (centrifuginės) sulčiaspaudės.
Vitamino C kiekis sultyse, paruoštose lėtaeigėje sulčiaspaudėje, yra 5,2 karto didesnis nei sultyse, pagamintose centrifugine sulčiaspaude. Oksidacija taip pat yra viena iš priežasčių, dėl kurių vitamino C lygis būna mažesnis.
Flavonoidai: sultys iš lėtaeigės sulčiaspaudės turi 1,5 karto daugiau flavonoidų nei vaisiai ar sultys, išspaustos centrifugine sulčiaspaude.
Lėtaeigėje sulčiaspaudėje išspaustos sultys turi daugiausiai skaidulų.
Sultys, išspaustos lėtaeigėje sulčiaspaudėje, turi didžiausią flavonoidų kiekį, nes spaudimo metu išgaunamos medžiagos ir iš vynuogių žievelių bei sėklų.
Tokiu būdu organizmas per 10 minučių įsisavina apie 65 % maistinių medžiagų.Palyginimui: valgant tuos pačius ingredientus žalius, o ne geriant sultis, įsisavinama tik apie 17 % maistinių medžiagų, o tam reikia 2–3 valandų virškinimo proceso. Išgėrus natūralių sulčių, pagamintų su „Kuvings“ lėtaeigė šalto spaudimo sulčiaspaude, vitaminai greičiau pasisavinami, ląstelės greičiau atsistato ir tampa energingesnės.
Ląstelių maistinės medžiagos yra uždaros kietose ląstelių sienelėse.
Dėl galingo Kuvings sulčiaspaudės variklio veikimo šios sienelės yra susmulkinamos ir suskaidomos.
Ląstelių maistinės medžiagos išsiskiria į sultis.
Ląstelių maistinės medžiagos sultyse
(100 kartų padidinimas)
Sulčių vaizdas
(100 kartų padidinimas)
Kuvings: sveikatą sauganti technologija ir inovacijos
Jau daugiau nei 40 metų kuriame inovatyvias technologijas, siekdami gaminti produktus, kurie yra naudingi, sveiki ir lengvai naudojami – viskam, kas skirta vartotojų gerovei.
Didelė talpa
Naudojant pasaulyje didžiausios – 4000 ml – automatinės talpos indą, galima dėti didelius vaisius ir daržoves be pjaustymo. Tai leidžia sutaupyti laiko ruošiant ingredientus.
Automatinis pjaustymas
Automatinio pjaustymo mechanizmas su dvigubais smulkinimo ašmenimis viršutiniame inde automatiškai susmulkina ingredientus ir greitai perduoda juos spaudimui.
Dviguba saugumo spyna
Dvigubos apsaugos sistema veikia tik tada, kai visos dalys – būgnas, dangtis ir sraigtas – yra tinkamai surinktos.
Draugiška aplinkai
Visos maistą liečiančios dalys pagamintos iš medžiagų, saugių sveikatai ir aplinkai.
ULTEM® – aukštos temperatūros ir atsparumo polimeras, naudojamas aviacijos pramonėje, sertifikuotas FDA, EFSA, UL ir JHOSPA. Dėl savo saugumo žmogaus organizmui jis taikomas chirurgijoje, kvėpavimo ir odontologijos įrangoje.
TRITAN® – FDA, EFSA, UL, NSF maisto saugos sertifikatus turinti, perdirbama, BPA-neturinti derva. Ji netoksiška, todėl naudojama medicinos ir vaikų reikmenims gaminti.
TYLOS TECHNOLOGIJA
Tylus veikimas
Lėtas bešepetinio „Kuvings“ variklio sukimosi greitis sukuria minimalų triukšmą ir veikia be vibracijos.
Inovatyvi technologija
Vakuuminiai „Kuvings“ maišytuvai su 3D-Moving technologija suka šešis grūdinto plieno ašmenis trimis kryptimis, kad susidarytų vienalytė, tolygi masė iš itin smulkių dalelių.