100% natūralus skonis

Kodėl Kuvings?

Su Kuvings galite mėgautis natūraliu, šviežiu skoniu net iki 3 dienų po sulčių išspaudimo.

01

Skoningas ir sveikas pasirinkimas

Sūrus, saldus, rūgštus, kartus, umami – tai penki pagrindiniai skonių tonai, kuriuos jaučiame liežuviu.
Naudodami „Kuvings“ technologijas, šie skoniai susijungia harmoningiau ir intensyviau nei tradicinėje centrifuginėje sulčiaspaudėje.

02

Sveikesnė technologija

Vakuuminė technologija apsaugo nuo oksidacijos ir padeda išsaugoti maksimalų vitaminų bei maistinių medžiagų lygį, palyginti su greitaeigėmis centrifuginėmis sulčiaspaudėmis.

03

Maistingųjų medžiagų gausa

„Kuvings“ sulčių analizė

Atlikta„Kuvings“ sulčių maistinės vertės analizė parodė aiškų skirtumą tarp lėtaeigės ir greitaeigės (centrifuginės) sulčiaspaudės.

Vitamino C kiekis sultyse, paruoštose lėtaeigėje sulčiaspaudėje, yra 5,2 karto didesnis nei sultyse, pagamintose centrifugine sulčiaspaude. Oksidacija taip pat yra viena iš priežasčių, dėl kurių vitamino C lygis būna mažesnis.

Flavonoidai: sultys iš lėtaeigės sulčiaspaudės turi 1,5 karto daugiau flavonoidų nei vaisiai ar sultys, išspaustos centrifugine sulčiaspaude.

Lėtaeigėje sulčiaspaudėje išspaustos sultys turi daugiausiai skaidulų.

Sultys, išspaustos lėtaeigėje sulčiaspaudėje, turi didžiausią flavonoidų kiekį, nes spaudimo metu išgaunamos medžiagos ir iš vynuogių žievelių bei sėklų.

Priežastis, dėl kurios verta gerti šalto spaudimo sultis, yra ne tik organizmo detoksikacija ar valymas, bet ir pagalba medžiagų apykaitai įsisavinant visas gaunamas maistines medžiagas bei vitaminus.

Tokiu būdu organizmas per 10 minučių įsisavina apie 65 % maistinių medžiagų.Palyginimui: valgant tuos pačius ingredientus žalius, o ne geriant sultis, įsisavinama tik apie 17 % maistinių medžiagų, o tam reikia 2–3 valandų virškinimo proceso. Išgėrus natūralių sulčių, pagamintų su „Kuvings“ lėtaeigė šalto spaudimo sulčiaspaude, vitaminai greičiau pasisavinami, ląstelės greičiau atsistato ir tampa energingesnės.

Ląstelių maistinės medžiagos yra uždaros kietose ląstelių sienelėse.

Dėl galingo Kuvings sulčiaspaudės variklio veikimo šios sienelės yra susmulkinamos ir suskaidomos.

Ląstelių maistinės medžiagos išsiskiria į sultis.

Ląstelių maistinės medžiagos sultyse

(100 kartų padidinimas)

Sulčių vaizdas

(100 kartų padidinimas)

Kuvings: sveikatą sauganti technologija ir inovacijos

Jau daugiau nei 40 metų kuriame inovatyvias technologijas, siekdami gaminti produktus, kurie yra naudingi, sveiki ir lengvai naudojami – viskam, kas skirta vartotojų gerovei.

TAUPYKITE PASIRUOŠIMO LAIKĄ

Didelė talpa

Naudojant pasaulyje didžiausios – 4000 ml – automatinės talpos indą, galima dėti didelius vaisius ir daržoves be pjaustymo. Tai leidžia sutaupyti laiko ruošiant ingredientus.

PAPRASTA IR PATOGU NAUDOTI

Automatinis pjaustymas 

Automatinio pjaustymo mechanizmas su dvigubais smulkinimo ašmenimis viršutiniame inde automatiškai susmulkina ingredientus ir greitai perduoda juos spaudimui.

SAUGUS UŽRAKTO MECHANIZMAS

Dviguba saugumo spyna

Dvigubos apsaugos sistema veikia tik tada, kai visos dalys – būgnas, dangtis ir sraigtas – yra tinkamai surinktos.

ULTEM IR TRITAN

Draugiška aplinkai

Visos maistą liečiančios dalys pagamintos iš medžiagų, saugių sveikatai ir aplinkai.

ULTEM® – aukštos temperatūros ir atsparumo polimeras, naudojamas aviacijos pramonėje, sertifikuotas FDA, EFSA, UL ir JHOSPA. Dėl savo saugumo žmogaus organizmui jis taikomas chirurgijoje, kvėpavimo ir odontologijos įrangoje.

TRITAN® – FDA, EFSA, UL, NSF maisto saugos sertifikatus turinti, perdirbama, BPA-neturinti derva. Ji netoksiška, todėl naudojama medicinos ir vaikų reikmenims gaminti.

TYLOS TECHNOLOGIJA

Tylus veikimas

Lėtas bešepetinio „Kuvings“ variklio sukimosi greitis sukuria minimalų triukšmą ir veikia be vibracijos.

Inovatyvi technologija

Vakuuminiai „Kuvings“ maišytuvai su 3D-Moving technologija suka šešis grūdinto plieno ašmenis trimis kryptimis, kad susidarytų vienalytė, tolygi masė iš itin smulkių dalelių.

KUVINGS

MODERNUS DIZAINAS

Kuvings prietaisai kuriami taip, kad darniai derėtų prie bet kurios virtuvės dėl modernaus, elegantiško dizaino. Patvarus prietaisas turi būti ir estetiškas – todėl „Kuvings“ pelnė tarptautinius dizaino apdovanojimus bei pripažinimą specializuotuose leidiniuose.