Maistas ·
Pica su šviečia rukola

Pica su šviežia rukola lengvai paruošiama – tiesiog ant apskrudintos tortilijos uždėkite rukolą ir sūrį. Gaivus rukolos aromatas puikiai dera su sūrio skoniu, sukuriant subalansuotą, gardų derinį.
Ingredientai
- Tortilija – 20 g
- Rukola – 10 g
- Mocarelos sūris – 50 g
- Bazilikų padažas (pestas) – 15 g
- Kietasis sūris – 50 g
- Pomidorai (arba vyšniniai pomidorai) – 200 g
- Balzaminis padažas – 60 g
Paruošimas
- Tortiliją lengvai apkepkite iš abiejų pusių be aliejaus.
- Rukolą nuplaukite ir nusausinkite. Pomidorus taip pat nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.
- Ant apskrudintos tortilijos tolygiai paskleiskite bazilikų pestą.
- Uždėkite mocarelos sūrį ir kepkite orkaitėje arba sausoje keptuvėje, kol sūris išsilydys.
- Kai sūris išsilydys, ant viršaus uždėkite rukolą, kietąjį sūrį ir pomidorus.
- Pagal skonį apšlakstykite balzaminiu padažu ir patiekite iš karto.