Pica su šviečia rukola

Pica su šviežia rukola lengvai paruošiama – tiesiog ant apskrudintos tortilijos uždėkite rukolą ir sūrį. Gaivus rukolos aromatas puikiai dera su sūrio skoniu, sukuriant subalansuotą, gardų derinį.

Ingredientai

  • Tortilija – 20 g
  • Rukola – 10 g
  • Mocarelos sūris – 50 g
  • Bazilikų padažas (pestas) – 15 g
  • Kietasis sūris – 50 g
  • Pomidorai (arba vyšniniai pomidorai) – 200 g
  • Balzaminis padažas – 60 g

Paruošimas

  1. Tortiliją lengvai apkepkite iš abiejų pusių be aliejaus.
  2. Rukolą nuplaukite ir nusausinkite. Pomidorus taip pat nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.
  3. Ant apskrudintos tortilijos tolygiai paskleiskite bazilikų pestą.
  4. Uždėkite mocarelos sūrį ir kepkite orkaitėje arba sausoje keptuvėje, kol sūris išsilydys.
  5. Kai sūris išsilydys, ant viršaus uždėkite rukolą, kietąjį sūrį ir pomidorus.
  6. Pagal skonį apšlakstykite balzaminiu padažu ir patiekite iš karto.

You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post