Tropinių vaisių vynas

Tropinių vaisių vynas skleidžia ananasų, mangų ir bananų aromatą – tarsi būtumėte vakarėlyje po palmėmis. Šis unikalus gėrimas pasižymi švelniu, subrendusiu skoniu, kuris puikiai dera su įvairiomis vaisių sultimis. Vartojant kartu su vaisių minkštimu, dar labiau pajusite natūralų tropinių vaisių gaivumą ir aromatą.

Ingredientai

  • Ananasas – 200 g
  • Bananas – 600 g
  • Mangas – 200 g
  • Kivis – 100 g
  • Soju – 600 ml
  • Medus – 60 g

Paruošimas

  1. Nulupkite ananasą, pašalinkite kietąją šerdį ir supjaustykite 3–5 cm vėduoklės formos gabalėliais.
  2. Paruoškite kivius, bananus, ananasus ir mangus, sudėkite juos į dubenį.
  3. Į kitą indą supilkite medų ir soju, maišykite, kol medus ištirps.
  4. Uždėkite dangtį ant dubens ir pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, kad sandariai užsidarytų. Dubenį įdėkite į Kuvings Greek Yogurt & Cheese Maker prietaisą.
  5. Pasirinkite funkciją “Pickle”. Tropinių vaisių vynas bus paruoštas po 72 valandų.

Patarimas

Tropinių vaisių vynas puikiai tinka kaip gaivus vasaros gėrimas ar desertas po vakarienės. Laikykite vėsioje vietoje ir patiekite atšaldytą – jo aromatas atsiskleidžia dar intensyviau.

Skonis, tarsi atostogos stiklinėje! 🍹


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post