Maistas ·
Užkandis su krekeriais (Cracker Canape)

Kanapė – tai nedidelis užkandis, dažnai patiekiamas su vynu. Vietoj krekerių galima naudoti paskrudintą duonelę ar batono riekeles – tuomet gausite gardžią sūrio brusketą.
Ingredientai
- Krekeriai – 5 vnt.
- Sūris – 100 g
- Cikorijos – 20 g
- Jauni lapeliai (salotų mišinys) – 20 g
- Džiovintos spanguolės arba razinos – 5 g
- Pjaustyti migdolai – 5 g
Paruošimas
- Ant kiekvieno krekerio tolygiai užtepkite sūrio.
- Cikorijas ir jaunas salotų lapelius nuplaukite, nusausinkite ir uždėkite ant sūrio.
- Ant viršaus užberkite džiovintų spanguolių arba razinų bei pjaustytų migdolų – ir jūsų kanapės paruoštos!