Užkandis su krekeriais (Cracker Canape)

Kanapė – tai nedidelis užkandis, dažnai patiekiamas su vynu. Vietoj krekerių galima naudoti paskrudintą duonelę ar batono riekeles – tuomet gausite gardžią sūrio brusketą.

Ingredientai

  • Krekeriai – 5 vnt.
  • Sūris – 100 g
  • Cikorijos – 20 g
  • Jauni lapeliai (salotų mišinys) – 20 g
  • Džiovintos spanguolės arba razinos – 5 g
  • Pjaustyti migdolai – 5 g

Paruošimas

  1. Ant kiekvieno krekerio tolygiai užtepkite sūrio.
  2. Cikorijas ir jaunas salotų lapelius nuplaukite, nusausinkite ir uždėkite ant sūrio.
  3. Ant viršaus užberkite džiovintų spanguolių arba razinų bei pjaustytų migdolų – ir jūsų kanapės paruoštos!

You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post