Vištienos ir brokolių košė

Ši vištienos ir brokolių košė pasižymi švelniu, kreminiu ir sodriu skoniu. Ji puikiai tinka mažyliams – lengvai virškinama, maistinga ir kupina vertingų vitaminų bei baltymų. Tobulas patiekalas sveikiems pietums ar vakarienei visai šeimai.

Ingredientai

  • 1/2 brokolių gūželės – apie 150 g
  • 1/2 svogūno – apie 100 g
  • 1 vištienos krūtinėlė – apie 70 g
  • 3/4 puodelio pieno – apie 200 g
  • 1/2 puodelio miltų – apie 50 g
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimas

  1. Gerai nuplaukite visus ingredientus.
  2. Brokolius ir svogūną supjaustykite, kad tilptų į sulčiaspaudės angą, ir išspauskite juos Kuvings Whole Slow Juicer aparatu. Išsaugokite išspaudų masę (tirščius) – ji bus naudojama košei tirštinti.
  3. Vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais ir lengvai apkepkite keptuvėje.
  4. Į įkaitintą keptuvę įdėkite sviestą, suberkite miltus ir trumpai pakepinkite. Tada sudėkite brokolius ir svogūnus bei kepkite, kol jie suminkštės.
  5. Į daržoves sudėkite apkeptą vištieną, įpilkite pieno ir troškinkite ant mažos ugnies, kol gausite kreminės konsistencijos košę.

Patarimas: Jei norite dar švelnesnės tekstūros kūdikiams, pertrinkite košę trintuvu. Vyresniems vaikams ar suaugusiems – patiekite su trupučiu sūrio arba virtais ryžiais. 🥦🍗

Rezultatas: maistinga, švelni ir soti košė, kupina natūralaus skonio ir gėrio!


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post