Vynuogių vynas

Vynuogių vynas – vienas populiariausių vaisių vynų pasaulyje, nusileidžiantis tik alui. Vynuogės, dar vadinamos vaisių karalienėmis, yra sultingos, saldaus aromato ir turtingos vitaminais bei organinėmis rūgštimis. Jos puikiai tinka vyno gamybai, suteikdamos jam natūralų saldumą ir išraiškingą skonį.

Ingredientai

  • Vynuogės – 500 g
  • Soju – 500 ml
  • Cukrus – 250 g

Paruošimas

  1. Nuplaukite vynuoges po tekančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. (Jeigu norite stipresnio skonio, lengvai sutrinkite vynuoges.)
  2. Į dubenį suberkite cukrų, įpilkite soju ir maišykite, kol cukrus ištirps. Tuomet sudėkite vynuoges.
  3. Uždėkite dangtį ant dubens ir pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, kad sandariai užsidarytų. Dubenį įdėkite į Kuvings Greek Yogurt & Cheese Maker prietaisą.
  4. Pasirinkite funkciją “Pickle”. Vynuogių vynas bus paruoštas po 72 valandų.

Patarimas

Norėdami sodresnio skonio, naudokite tamsias vynuogių veisles su sėklomis. Patiekite atšaldytą – puikiai tinka prie sūrių užkandžių ar desertų.

Vaiskus, kvapnus ir elegantiškas – naminis vynuogių vynas iš jūsų Kuvings sulčiaspaudės! 🍇🍷


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post