Pirkinių krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.

Sulčiaspaudė Kuvings CS600CE Kuvings Chef

999.00

INOVATYVUS, KOKYBIŠKAS BEI ESTETIŠKAS- PRIETAISAS KURIS SKIRTAS PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI

88 mm spaudimo anga-lengvai išspausite nesmulkintą obuolį ar apelsiną. Taip sutrumpinsite spaudimo laiką.
Daugiau sulčių- vidutiniškai išspaudžia 300 obuolių/val.
Ilgiau šviežios sultys- šalto spaudimo būdu neįtraukiamas oras, todėl sultys nesioksiduoja ir ilgiau išlieka šviežios, atrodo daug estetiškiau, todėl klientą sužavės ne tik skonis, bet ir išvaizda.
Patogus prietaisas su dviguba anga- Padės išvengti perpildymo bei leis patogiau spausti pailgų formų produktus.
Galima išspausti didelį kiekį tos pačios rūšies sulčių neardant sulčiaspaudės išvalymui, silikoninis valytuvas puikiai valo sietelio angeles ir neleidžia joms užsikimšti
Puiki konsistencija- Sulčiaspaudė užuot sutrynusi vaisius ar daržoves, lėtai spaudžia sraigtu- vos 60 apsisukimų/min. greičiu ir tai leidžia išsaugoti visas maistines medžiagas ir fermentus.
Mažiau išspaudų- didesnė išeiga. Su Kuvings Juice Chef išspausite iki dviejų kartų daugiau sulčių nei įprasta sulčiaspaude, tuo pačiu ir atliekų susidaro gerokai mažiau.
Itin saugus.
Smart Cap dangtelis- Apsaugo nuo praliejimo. Kokteilius sumaišysite tiesiog sulčiaspaudėje.
Ypatingai galingas bei tylus variklis.Galingiausias Brushless variklis tarp prietaisų rinkoje. Veikia ypatingai tyliai, nesukelia vibracijų.
Atsparus plieno korpusas

 

Dalinkitės savo meile

KODĖL VERTA RINKTIS KUVINGS LĖTAEIGĘ SULČIASPAUDĘ?

Kodėl reiktų rinktis Kuvings sulčiaspaudę: Lėtaeigės sulčiaspaudės Kuvings (Kuvings silent juicer) tikra revoliucija sulčiaspaudžių rinkoje. Daugiau nei 50 šalių pasaulyje patentuota Kuvings Silent Juicer sulčiaspaudė neturi greitai besisukančių peilių, kuriuos turi iprastinės sulčiaspaudės. Tokiu būdu išlieka natūralus sulčių skonis, spalva, išsaugomi visi vitaminai ir kitos žmogaus organizmui būtinos medžiagos.Šios technologijos dėka išgausite 100% natūralias sultis neprarasdami vitaminų ir nesuskaidydami maistinių medžiagų. Be to Kuvings Silent Juicer išspausite iki dviejų kartų daugiau sulčių nei su tradicine sulčiaspaude naudojant tą patį kiekį vaisių ar daržovių.

VITAMINO C PALYGINIMAS- POMIDORAI

Vitamino C kiekis sultyse, gautas spaudžiant sultis su lėtaeige sulčiaspaude, yra 5,2 karto didesnis nei pagamintose išcentrine sulčiaspaude.
Vitaminas C yra labai lengvai suardomas, todėl jį lengvai sunaikina sąlytis su metalu bei karštis išsiskiriantis dėl didelio peilių sukimosi greičio.
Vitaminas C skyla ir dėl sąlyčio su oru, UV spindulių bei metalo poveikio. Produktus turinčius daug vitamino C svarbu laikyti žemoje temperatūroje ir apdoroti nemetaliniais įrankiais.

FLAVONOIDAI PALYGINIMAS- BROKOLIAI

Spaudžiant sultis lėtaeige Kuvings sulčiaspaude flavonoidų išlieka 1,5 karto daugiau nei spaudžiant išcentrine sulčiaspaude.

SKAIDULOS-MORKOS

Sultys spaustos Kuvings lėtaeige sulčiaspaude išsaugo didžiausią skaidulų kiekį.

FLAVONOIDAI- VYNUOGĖS

Sultys spaustos Kuvings lėtaeige sulčiaspaude išsaugo didžiausią kiekį flavonoidų, kurio daugiausia odelėje ir sėklose.

Šalto spaudimo sulčių privalumas yra tas, kad jos papildomai detoksikuoja, valo ir pasisavina visas maistines medžiagas bei vitaminus.

Su tokiomis sultimis organizmas vos per 10 minučių pasisavina 65% maistinių medžiagų. Palyginimui, valgydami tuos pačius produktus, o ne gėrę, pasisavinate tik 17% maistinių medžiagų ir tai paprastai įvyksta per 2-3 valandas.
Tinkamai parinktos sultys šalina iš organizmo nuodingąsias medžiagas, naikina rūgimą ir puvimą sukeliančias bakterijas (ypač kartokos sultys), gerina žarnyno mikroflorą. Vaisių sultyse esanti fruktozė teikia žvalumo, energijos, gerina nuotaiką. Pomidorų, morkų ir obuolių sultyse gausu grožio vitaminų C, A ir E.

„Kuvings“ sulčiaspaudės ir išcentrinės sulčiaspaudės palyginimo rezultatai.
Maistinės medžiagos ląstelėje yra apsuptos kietos ląstelės sienelės.
Ląstelės sienelę suardo lėtas šaltas spaudimas
Taip ląstelėje esančios maistinės medžiagos patenka į sultis.

PATENTUOTA TECHNOLOGIJA (J.M.C.S.)

Kompanijos „Kuvings“ daugiau nei 50 šalių patentuota technologija savo privalumais lenkia įprastines centrifūgines sulčiaspaudes. „Kuvings“ sulčiaspaudė turi specialų sraigtą, pagamintą iš itin atsparios NASA sukurtos medžiagos. Šio sraigto pagalba vaisiai ir daržovės spaudžiamos lėtai, nelieka sąlyčio su metalu, todėl išsaugomos mūsų organizmo „remontui“ taip reikalingos maistinės medžiagos ir enzimai. Sultys išsaugo originalią spalvą ir skonį.

KUVINGS

TYLUS VEIKIMAS

„Kuvings“ sulčiaspaudė dirba taip tyliai, kad kiekvieną rytą galite spausti sultis ir netrikdyti savo brangiausių žmonių miego.

Šalto spaudimo technologija. Kas tai?

Sultyse, kurias išspausite Kuvings sulčiaspaude, išsaugosite visus svarbius mūsų sveikatai vitaminus, kuriuos tikėtina prarasite spausdami tradicine sulčiaspaude dėl greitai besisukančių peilių poveikio( generuojamas karštis, kuris neigiamai veikia maistingąsias medžiagas)

Taigi, kai spaudžiame vaisius ir daržoves, išsaugomas visos naudingosios medžiagos. Netirpios skaidulos, kurios veikia kaip šluota mūsų virškinamajam traktui, pašalinamos ir gauname tirpią skaidulą, kuri maitina mūsų ląsteles. Visi vitaminai ir mineralai, kuriuos natūraliai pasisaviname valgydami vaisius ir daržoves, išlieka sultyse.

Kodėl TAIP svarbu sultis spausti patiems?


Visa tiesa apie 100% sultis perkamas prekybos centruose.
Maisto pakuotėse nurodoma, kad jose 100% vaisių sultys, tačiau tai toli gražu netiesa.
Kas yra koncentruotose sultyse? Kokie priedai dedami į jas?
Į pramoniniu būdu pagamintas sultis dedami dažikliai kurių dėka sultys būna daug ryškesnės spalvos nei natūralios.
Sustiprinamas kvapas ir skonis (skonio stipriklių pagalba)
Sultys saldinamos fruktozės arba dirbtinių saldiklių pagalba.
Dedami konservantai, kad prailginti galiojimo laiką.
Kai kuriose sultyse naudojami tirštikliai( pvz. Pomidorų sultys)
Šviežios vaisių ir daržovių sultys pilnos gyvenimo energijos, tuo tarpu sultys parduodamos pakuotėse perėjusios visą gamybos ir pasterizavimo procesą yra negyvos.

ŠALTO SPAUDIMO SULČIŲ PRIVALUMAI

Daugiau sulčių, daugiau maistinių medžiagų, ilgesnis laikymo terminas, laikant šaldytuve, daugiau naudos iš vaisių ir daržovių.

Šalto spaudimo sultys yra geresnės nei sultys iš tradicinės sulčiaspaudės, nes išsaugomos visos karščiui jautrios maistinės medžiagos, tokios kaip vitaminas C ir neapdoroti fermentai. Taip pat išsaugomos visos vertingos maistinės medžiagos, kurios sunaikinamos tradiciniame prietaise, kuris naudoja greitai besisukančius peiliukus (kurie generuoja šilumą), kad išspaustų vaisių ir daržovių sultis.
Tiesą sakant, dauguma žmonių per daug negalvoja apie sultis.
Spausdami sultis su Kuvings, suprasite, kad sultys gali labai skirtis savo kokybe ir gali duoti didelę naudą organizmui.

Sulčiaspaudė Kuvings CS600CE Kuvings Chef

999.00

999.00