Braškinis sūris

Braškinis sūris – saldus ir kvapnus desertas, kurį ypač mėgsta vaikai. Rožinė braškių sulčių spalva skatina apetitą ir suteikia patiekalui žaismingumo.

Ingredientai

  • Braškių – 100 g
  • Šviežių citrinų sulčių – 50–60 ml
  • Pieno – 800 ml

Paruošimas

  1. Visas dalis nuplaukite su plovikliu ir gerai nuskalaukite.
  2. Į dubenį sudėkite visus ingredientus, uždėkite dangtį ir pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, kad užsidarytų.
  3. Pasirinkite funkciją „Sūris“ – procesas truks apie 6 valandas.
  4. Į dubenį įdėkite sūrio filtrą ir supilkite minkštą sūrį, gautą jogurto gaminimo proceso metu.
  5. Laikykite šaldytuve, kad sutvirtėtų, ir uždenkite dangtį. (Pašalinkite išsiskyrusį pieno serumą.)
  6. Į subrandintą sūrį įdėkite sutrintas braškes ir gerai išmaišykite.

Braškinis sūris – gaivus, saldus ir švelnus desertas, kuris patiks tiek mažiems, tiek suaugusiems!


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post