Maistas ·
Kario padažas su graikišku jogurtu

Kario ir graikiško jogurto derinys puikiai tinka prie duonos, krekerių, nachų ar indiškos duonelės naan. Aštrus kario skonis sušvelnėja, o išryškėja aromatingas, švelnus ir išskirtinis skonis.
Ingredientai
- Graikiškas jogurtas – 85 g
- Karis (kubeliais) – 2 vnt.
- Pienas – 250 ml
- Razinos – 50 g
- Medus – 10 g
Paruošimas
- Supilkite pieną į puodą ir užvirkite.
- Kai pienas užverda, išjunkite viryklę ir įdėkite 2 kario kubelius – leiskite jiems ištirpti.
- Įdėkite razinas ir dar kartą trumpai užvirkite.
- Baigus virti, nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite medų. Gerai išmaišykite.
- Leiskite šiek tiek atvėsti, tada supilkite į dubenėlį ir įmaišykite graikišką jogurtą.
Šis padažas puikiai tiks prie užkandžių, daržovių ar duonelių – lengvas, kvapnus ir kupinas skonio!