Kario padažas su graikišku jogurtu

Kario ir graikiško jogurto derinys puikiai tinka prie duonos, krekerių, nachų ar indiškos duonelės naan. Aštrus kario skonis sušvelnėja, o išryškėja aromatingas, švelnus ir išskirtinis skonis.

Ingredientai

  • Graikiškas jogurtas – 85 g
  • Karis (kubeliais) – 2 vnt.
  • Pienas – 250 ml
  • Razinos – 50 g
  • Medus – 10 g

Paruošimas

  1. Supilkite pieną į puodą ir užvirkite.
  2. Kai pienas užverda, išjunkite viryklę ir įdėkite 2 kario kubelius – leiskite jiems ištirpti.
  3. Įdėkite razinas ir dar kartą trumpai užvirkite.
  4. Baigus virti, nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite medų. Gerai išmaišykite.
  5. Leiskite šiek tiek atvėsti, tada supilkite į dubenėlį ir įmaišykite graikišką jogurtą.

Šis padažas puikiai tiks prie užkandžių, daržovių ar duonelių – lengvas, kvapnus ir kupinas skonio!


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post