Morkų ir salierų sultys

Šios morkų ir salierų sultys – puikus būdas aprūpinti organizmą daugybe vitaminų ir mineralų. Nors burokėlių ar kopūstų sultys gali atrodyti stipraus skonio, reguliarus vartojimas padeda organizmui įsisavinti visą maistinę vertę, esančią daržovėse. Rekomenduojama gerti šias sultis 3 kartus per savaitę, kad palaikytumėte gerą savijautą ir imunitetą.

Ingredientai

  • 2 pomidorai (apie 180 g × 2)
  • 1 morka (apie 150 g)
  • 1 saliero stiebas (apie 80 g)
  • 1 kopūstinis lapas (apie 20 g)
  • 1/4 burokėlio (apie 50 g)
  • Šiek tiek špinatų (apie 60 g)
  • 1/3 kopūsto (apie 150 g)
  • Mažas pundelis petražolių (apie 10 g)

Paruošimas

  1. Gerai nuplaukite visus ingredientus po tekančiu vandeniu.
  2. Pašalinkite pomidorų kotelius ir supjaustykite ingredientus taip, kad tilptų į piltuvėlį.
  3. Spauskite sultis Kuvings Whole Slow Juicer sulčiaspaude, kaitaliodami ingredientus tarpusavyje.

Gaivios, maistingos ir kupinos energijos – morkų ir salierų sultys iš jūsų Kuvings sulčiaspaudės! 🥕🍅🌿


You may also like

Žiūrėti visus
Example blog post
Example blog post
Example blog post